The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 1357 / Beskrivning av mitt nya lyxliv liksom!

 

 

 

Bornholm


Först en liten varning! De e inget större läsvärde i bloggen i dag heller, eller rättare sagt, idag e bloggen extra värdelös, för den innehåller bara en egen privat lyxfundering! Ego liksom!

Så ni som e trötta på att läsa om djuplodade ego-funderingar, och skulle vilja ha något konkret, som tex politik, eller kamerateknik, eller nå't besservissertips om bästa sättet att gatufota för er som inte fattat det hela än, eller att ni vill läsa mera om Higgsbosonen, läs då en annan blogg!! 
För här kommer bara några rader om privat ego-morgonlyx!


Ok, några läsare kvar...? 


Alltså, jag tycker det är lyxigt att numera kunna sitta och läsa morgontidningen i lugn och ro utan att behöva stressa iväg till något jobb!

Kanske låter det litet underligt att kalla det för lyx, men jag tycker det e lyx i alla fall! :)

Beror kanske på att jag har haft en del jobb under åren som krävt tidig uppstigning!?  Visserligen går jag upp hyffsat tidigt fortfarande, c:a 06.00,
för fikat och tidningsläsningen, men jag brukar tänka på den tiden då jag ibland gick upp c:a 03.00 för att se'n åka till jobbet, då känns det här som se'n och lyxig förmiddag! ;)

De va bara det som bloggen handlade om idag! Om mig själv alltså! 
Och mitt lyxliv!  ;)

/Bengan

 

 

Bornholm

 

 

Inlagt 2011-12-19 08:00 | Läst 3082 ggr. | Permalink

"Den vinjetterande piratoptiken skapar ytterligare djup i de framkallade bilderna. Din tillvaro är avundsvärd och förstärker mitt tunnelseende mot framtida mål. /H"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Må vara lyxigt, men det är dig väl förunnat!! Extra mycket då du presenterar bilder som är Mycket bra!!! Och som gör mig än mer att jag redan borde ha satt min fot på Bornholm. Men att ha det framför sig kan ju kännas lyxigt, det också...
/Peter-L
Vad härligt att läsa om :-) fler borde unna sig lite egoLyx tid.
Och vilka härliga bilder.
Mvh Pia
Härlig lyx, och jag tycker likadant! Går upp varenda helg tidigt, just för att unna mig en stund av tystnad och stillhet.......underbart.....
Ha en fin dag!
Vi har det som gamle nypensionerade stinsen Bengan: "Och där kommer det ett tåg... men det skiter jag i - och där gick det ett tåg... men det skiter jag i.
Att i dagens värld kunna skita i arbetsmarknaden, det är lyx det!
Den vinjetterande piratoptiken skapar ytterligare djup i de framkallade bilderna.

Din tillvaro är avundsvärd och förstärker mitt tunnelseende mot framtida mål.

/H
Jag lever också ett egolyxliv numera och tycker dessutom att jag är värd det efter över 50 år på arbetsmarknaden. Fast min "konstnärslön" kunde ju vara lite bättre...
Härligt att höra att du får leva lyxliv, det ska man unna sig! Gillar bilderna. :-)
//Ewa
Fina bilder i dag Bengan. :)
-affe