The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2263 / * Uppdaterad med Leicaväska! Å varför vara på Fotosidan? Fotosidan som fotoskola?

 

* Uppdateringen i bloggen kommer sist!

 

Roulette 2.

"Höftskott!"

Med tanke på bloggen jag skrev i går, om det amatörfotografiska auktoritetsberoendet, och nu fortsätter frågan, varför vara på Fotosidan? Och på det finns det nog hundra svar på det!

Och för att göra en liten analys, Fotosidan e nog mera en community än en fotoskola! Men OBS, jag tycker Fotosidan e en mycket trevlig träffpunkt! Med tips och råd, reklam, fotonyheter, virtuella möten, pooler, bloggar, kallelser till fikaträffar och mycket, mycket annat! Och frågar man om Fotosidan fungerar som en fotoskola, så får man säkert hundra svar på det också!

Men skulle man kunna utvecklas som fotograf/konstnärlig fotograf här på Fotosidan?
Jag menar litet mer än att bara kommentera kompisarnas bilder! ;) 
Det beror nog på vad man menar med att utvecklas, och vad man har för fotoplaner framöver....

Men Ok, som i alla andra sammanhang så e det såklart bra att få "möta" likasinnade och även börja med att se och lära och fråga och "Gilla"!
Men se'n kommer nog vattendelaren!
Det är där man måste bestämma sig!

Om man nu vill bestämma sig! Man kanske e nöjd med leget som det e! 

 

 

In passing 1964

Och med tanke på bilden i förra bloggen från Götaplatsen, så tyckte en Helsingborgare om bilden, trots att det va ett höftskott! ;)  Jag startade tidigt med att fota höftskott, redan på 1960-talet, så här kommer fler bilder tagna med höftskott, och hoppas Helsingborg gillar dom här bilderna också! ;)
Många överliggare här på Fotosidan har såklart sett de här bilderna tidigare och brukar kommentera det! Men jag tänker på de nya här på Fotosidan, ungdomarna! De friska fläktarna alltså! Å dom kanske inte sett de här gamla höftskotten! ;) 

Å nu till nå't helt annat!

* En uppdatering i bloggen!

 

Köpte två kinesiska miniväskor tidigare, och nu har jag haft väskorna ett tag. (En väska på en Leica IIIf med en Leicavit, och så en på M6:an. Man får ett bra grepp på kameran med väskan! Och väskan hindrar inte Leicaviten!)

 

 

Samma på Leica M6, bra grepp! Och när man e ute i naturen ofta, som jag är :) så funkar väskan även som ett litet skydd för kameran och kameraundersidan då man ställer ifrån sig kameran på marken när man fikar tex! Information för er som håller på med friluftsliv alltså!

Vad ute två timmar med Roffe tidigare! De va nästan för varmt! Varning! ;)

/Bengan

 

 

Inlagt 2014-03-28 08:47 | Läst 5433 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Mycket snygga höftskott, Bengan :)
Svar från Benganbus 2014-03-28 11:57
Tack Johan! :)
/B
Hej Bengt.
Du frågar varför man är på Fotosidan. För mig finns det två sidor av Fotosidan och i början var mina album och grupper på profilsidan den viktiga. Senare och idag fyller "min egen" grupp och bloggen mer för mig. Och jag både lära, få inspiration, diskutera utrustning och utbyta åsikter. Och ja det är en social media som den är idag och det är bra för mig.
Hälsningar från Erik / DK
PS: Och ibland djur (jag menar hund) också :-)
Gillar bilderna, jah har sett dem, men det gör dem inte sämre,du får gärna visa de flera gånger än så här..det tål de :)
varför är jag med på FS....för att det finns andra här som gillar bilder.
trevlig träffpunkt.
trevliga människor
mycket fina bilder.
Utveckling kan man väl få här, det tycker jag, men det är med den som allt annat, man får ta eget ansvar.
Hej! Den största anledningen till att jag är med på Fotosidan (över 10 år nu) är att jag får ha ett fint Portfolio här. Jag slipper egna hemsidor som tar tid och kan lätt besvara frågan med var man kan se mina bilder med att länka till sidan www.ekebert.fotosidan.se så Fotosidan är värdefull för mig. :)
Svar från Benganbus 2014-03-29 09:26
Ok, jag förstår...
Jag har också varit här länge, kanske för länge...? ;)
Och har också en portfolio, men vet inte om den tillför mig så mycket.
Eller jag vet inte vad jag skall ha den till.
Har funderat på att gå ned till silvermedlem faktiskt...
/Bengan
Hrm vilket oväntat grepp med en uppdatering i ett annat ämne bara sådär. Jag som hade på lut att kommentera fotoskolan men nu blir jag förvirrad. Fast det brukar jag vara...

Hälsa Roffe!

mvh Tommy
Svar från Benganbus 2014-03-29 09:23
De e som i schack, oväntade drag ställer till besvär! :)
/B