The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2335 / Att inte helt falla ned i den digitala malströmmen! Aningen litet motstånd behövs alltså! ;)


När jag va yngre, så va jag mer "framåtinriktad", eller kalla det att jag va mera med i tiden! ;) Mycket beroende på att jag inte visste så mycket annat än här och nu! Jag hade en kortare begreppsvärld pga åldern, kan man nog påstå! Nu när jag fått se mera saker, uppleva mera saker, så börjar jag att förstå att man kan välja, och tycker att vissa moderna saker e bra, andra moderna saker e mindre bra! Jag upptäcker fler valmöjligheter i tillvaron kan man nog säga! Och det är spännande!

 

I dag kom ingen DN, och DN skrev i går om hur fantastisk det är att kunna läsa DN på nätet!
Det här kan man såklart diskutera! ;)

Men en fördel med det här, under de här papperslösa-DN-dagarna alltså, det är att då hinner jag läsa tidigare pappers-DN ordentligt, båda gårdagens DN och även gårgårdagens!

 

Och fundera litet över tex vad EU-valresultatet innebär. Mao, repetera vissa nyheter och analyser, fundera litet djupare. Ofta funderar man inte nå'n längre tid över dagsnyheterna, det kommer ju nya varje dag, och då kanske man inte hinner sätta nyheterna i nå't större sammanhang heller. Så det här känns bra, att få repetera EU-valet och se'n reflektera litet.
Och nyheter, viktiga dagsnyheter, det hör jag på radio!

Så ett stort tack DN för de här extra analytiska fördjupningsdagarna ni ger mig då och då! :)

/Bengan

Ps. Jag hinner titta i andra tidningar än DN också! Både äldre och nyare! Undrar om Higgspartikeln kommer att vara i sin stabila form under en längre tid? Higgsfältet va ju litet ostabilt i början och orsakade ju en ganska stor "krevad", eller hur man säger, innan det la sig på plats så vi kunde få fotografera tex!

Och i FOTO va det en test av 1,8/28 mm Voigtländer/Cosina! Det är en mycket bra optik! Det är nog bara Leicas 2/28 som knäpper Cosina på näsan!

 

 

 

 

Inlagt 2014-05-29 10:05 | Läst 4514 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag har direkt svårt att läsa tidningen på nätet. Jag behöver bläddra med papperet.

Å andra sidan, så här i främmande land, där jag är nu, finns inte DN - eftersändningen når inte hit. Och då blir jag hänvisad till och tvungen att läsa via cyberrymden. En följd av detta är emellertid att man hittar andra saker, som man inte skulle sett annars.

Planerar ett inlägg om det, dvs vad jag hittade.

Må väl//GöranR
Finns en fördel med den digitala tidningen, ingen behöver bära tunga papperstravar till återvinningen, nu när de inte längre hämtar några vid husen. Vi som har långt till närmaste återvinningsstation spar dessutom bensin (eller disel då). ;)