The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2341 / Mera om "idrott" och politik på Fotosidan!

 

concrete

Det måste väl finnas nå't annat att blogga om än politik på Fotosidan, tycker nog någon! Jorå, visst finns det, men på nå't sätt så genomsyrar nog politik det mesta, vare sig man vill det eller inte! Och nu när ämnet e litet aktuellt här i bloggaran, så tänkte jag tycka till litet också! :)

På den här bloggarenan vi bloggar på, där har Fotosidan ett ansvar och det är även så att dom kan bestämma, just genom att det här inte e en "allmän" bloggplats!  Arenan tillhandahålls av Fotosidan! ;) Ni som bloggar har säkert läst det finstilta vad gäller bloggandet! Och vad gäller politik!

Så litet vad det handlar om, tycker i alla fall jag, det är att ta sitt ansvar, och kanske balansera sitt bloggande och kommenterande! Utan att bli mjäkig alltså!

Nu menar jag inte att tysta någon blogg eller debatt, det är inte det som det handlar om, tvärtom, för jag själv har/haft en del politiska budskap i mina bloggar ibland... ;)

Lagom e bäst låter kanske generaltöntigt, men det kan vara bra att ta till lagom ibland! I alla fall när man e litet på neutral mark liksom! Så man, eller alla, kan fortsätta att blogga politiskt utan problem! :)

"Jobba smart, inte hårt", stod det på en jättestor affisch som jag hade i mitt rum på jobbet! ;)

Det här e bara en synpunkt från mig i debatten, och absolut inte riktat mot någon speciell!

/Bengan

 

Inlagt 2014-06-03 15:54 | Läst 2055 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fotografi är inget man kan isolera. Är man naturintresserad så fotograferar man natur, och då har man säkert åsikter om naturvård och miljöförstöring mm. Samma sak för politik.

Det finns naturligtvis en nivå där det blir för mycket. Anmäl då till Fotosidans redaktion.
Att tala om vad man tycker i olika frågor, även politiska, är aldrig fel. Däremot tycker jag att det är lätt att se gränsen för propaganda, oavsett vad man propagerar för, vilket då inte skulle höra hemma i en blogg här på Fs.