The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2765 / Måndag å intelligenta apparater! Och en sak i taget!

.

#1428587

Hinner inte blogga så mycket i dag, har en del att göra! Som pensionär innebär en del att göra, att det ofta ändå e bara en sak det handlar om! ;) Men de e fördelen med att vara pensionär, man behöver inte vara så "effektiv", utan man kan göra en sak i taget! Å man håller på tills man e klar! Påminner om Turing på nå't sätt va? Håller på tills man e klar...! :)

Nåja, nog om detta, åter till nutiden och vår underbara nya värld! Är imponerad! När jag hade bläddrat bland bilderna som ligger kvar i min frus fd iPhone, som inte har nå't simkort, så fick min fru en signal att nå'n tittat i hennes bilder! Å den varningen kom i hennes nya telefon!

Å i går när tiden skulle ställas fram en timme, så gjorde den här "gamla" iPhonen det själv!
Utan simkort och utan abonnemang! Skönt med en omtänksam datorstorebror, eller vad man kan kalla det för!  Omtänksamt e det i alla fall! Å så slipper man tänka, då man har tillräckligt att tänka på ändå!

/Bengan

.

Inlagt 2015-03-30 07:51 | Läst 4217 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Kan vara så att din fru har ett itunes-konto, som både den telefonen du använder nu, och den hon använder, är kopplade till? Jag har själv en lånad iphone av en kompis, som jag använder ibland, och ibland får han upp de hipstamatic-bilderna jag tagit, i sin iphone. Inte så kul för nån av oss ;)"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kan vara så att din fru har ett itunes-konto, som både den telefonen du använder nu, och den hon använder, är kopplade till?

Jag har själv en lånad iphone av en kompis, som jag använder ibland, och ibland får han upp de hipstamatic-bilderna jag tagit, i sin iphone. Inte så kul för nån av oss ;)
Svar från Benganbus 2015-03-30 17:06
Jag tankar ur telefonbilderna på min dator!
På min gamla HP med XP!
Och har gjort så hela tiden!
Å min fru fick "stöldvarningen" på sin nya iPhone! (Och hon har en egen dator)
Visst e det häftigt! :)
/B
Har Du ett trådlöst nät hemma kanske, eller på nåt fik Ni besöker ofta? I så fall är det troligen den vägen telefonen kommunicerar med omvärlden; det behövs inget SIM-kort till.

Tar man över en iPhone från någon annan och inte vill fortsätta att ömsesidigt komma åt varandras bilder m m, så måste man nollställa telefonen helt och sen skaffa ett eget Applekonto. Men då tappar Du också alla appar som din fru kanske köpt.

Enklare att ta över en begagnad Leica, får jag säga... ;-)