The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2839 / Bilder på sidan om liksom!

.

De e väl därför jag inte kommer att bli en riktig boxningsfotograf, jag fotar för mycket oväsentligt på sidan om, e kanske inte riktigt fokuserad på själva händelsen! Men jag tycker helheter också är intressanta!
 
Kom också på att jag måste köpa ett nytt minneskort till min Fuji X100, och det kortet köpte jag hos Teknikmagasinet i Ringen hos den här trevliga mannen! Jag va tvungen att kolla så kortet fungerade, därför tog jag bilden på honom! :)

.

.

Bajen Crew, sån't kort hade jag också! :)

.

Å under själva matchen så hittar jag, som jag tycker, intressant bilder, på sidan om på nå't sätt, men ändå inte!

.

Ringdomare!

.

Och efteråt finns det bilder att ta!

.

Och så skall skall framkalla de analoga bilderna jag tog! Det skall bli intressant att se vad det blev!
Och hur mycket jag hann med via en analog kamera!

/Bengan

Inlagt 2015-05-31 10:03 | Läst 6738 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Seniorplåtis hade nog satsat på att få en fläskig smäll med rykande svett i motljus. Men så är man ju en rå typ som inte hade fått någon bild med skärpa.
Du fångade ju det viktiga, CREW staben.
Vi ser fram mot att se de analoga bilderna.
Hoppas Roffe får en fin dag
Bob
Hej Bengt.
Jag gillar dina bilder från boxning lokalen. Att du fotograferar vad som händer runt omkring, tycker jag är ett stort plus. Jag gör även lite av samma i min klubb. Mitt problem när det gäller att publicera dem på nätet är att jag behöver tillstånd från berörda parter och det hinner jag inte alltid. Om de står upp för fotografering som på några av dina bilder är inte ett problem. Men ring domaren kunde jag t.ex. inte lägga ut utan tillstånd på webben, men i tidningen OK!
Med foto hälsning från Erik / DK
Personligen är jag alltså svag för den vidare dokumentationen, den som inte bara jagar action, utan också försöker sätta in händelserna i ett sammanhang.
Lite lustigt, samma frågeställning - fast från ett annat håll, men ändå - kom upp i en annan blogg. Här handlar det om Henri C B och hans bilder från en cykelvelodrom. Han skjuter inte bara action utan också vad som händer runt om, vilket ger en större berättelse, ur ett mer vidgat perspektiv.
För att illustrera resonemanget - hoppas du inte misstycker: https://www.google.se/search?q=cartier+bresson+velodrome+bilder&sa=X&espv=2&biw=1920&bih=1087&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=k1BrVaTlKoS3swHxl4KACg&ved=0CDsQ7Ak&dpr=1
Hälsningar//GöranR
Tack för intressanta kommentarer!
Och alla e vi olika, en del vill bara fläska på,
andra vill prata om domaren,
och andra drar in HCB i det hela!

Som sagt,
stort tack för de intressanta och stimulerande kommentarerna! ;) :)
/B