The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3004 / Existensiella fotografiska höstfunderingar! ;)

Nu menar jag funderingar om mig som fotograf alltså! Efter att ha varit ute med Roffe två gånger, handlat, slängt tidningar och tomglas och stökat litet i garaget och jag skall snart börja fixa middagen, så sätter jag mig vid datorn en stund innan middagsfixet och ser fantastiska bilder här på Fotosidan! Bilder som e tagna med den senaste digitala tekniken, ofta på fantastiska motiv och ofta från resor runt hela världen! : (

Jag har ju inte varit ute och rest på länge, och mina bilder e inte på några kändisar, eller på fantastiska landskap eller nå't häftigt utländskt gatufoto!
De e ju ofta då man börjar tänka...  
På sin existens alltså! ;)

.

Å det här är Micke!

Mina bilder e ofta bara här och nubilder, som här! Rakt på liksom! Men jag har i alla fall en iPhone att fota med! Och nyss fotade jag de här människorna med ett objektiv från 1933 också! Och fick dessutom en trevlig och ganska lång pratstund som vanligt! Tack för den!

Om nu den här fotografiska upplevelsen kan vara nå't på en skala... ;)

Trots detta, ha det bra alla ni fotografiska globetrotters! ;) :)
/Bengan

Inlagt 2015-10-19 14:18 | Läst 1462 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du är nog tämligen unik. Det är inte många som reser till Gnesta för att fotografera. Herre på täppan, liksom. Det är bara på Gnestaplanket du får lite konkurrens av fotograferande turister =)
Mina egna foton är aldrig spektakulära. Jag kallar mig vardagsfotograf. Gnesta tycks ligga väl till för vardagsfoto.
Sanningen att säga så kollade jag inte din blogg från början. Missuppfattade det där med snaps, alltså.

Nu har jag börjat från början, februari 2007. Gillar bilder, nörderi och galleriet av inspiratörer. Hittade tillbaka till André Kertesz, urinspiratören. Ser fram mot fortsatt titt- och läsfest.
Svar från Benganbus 2015-10-19 19:15
Trevligt och kul!
Tack för det!
/Bengan

Ps. Blir ändå litet orolig över vad jag skrivit tidigare...
De va ju ändå några år sedan,
och man blir ju ofta litet klokare med åren... ;)
Dina bilder (och funderingar) är minst lika fantastiska, både när du använder modern teknik och fornfynd ;-). Är som sagt svag för det vardagsdokumentära. Och bilderna hamnar rätt högt på skalan, liksom. Planketförberedelse?
Hälsningar//GöranR
Svar från Benganbus 2015-10-20 09:57
Tack Göran! :)
Kollar läget då och då på Gnesta-planket, men mest för att få en pratstund!
/B