The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3206 / Förberedelser inför skidsäsongen!

När jag va yngre, så åkte jag skidor många månader per år, som mest va det nog tio månader nå't år! Nu e jag litet klokare, och plockar bara godbitarna ur kakan, vårskidåkning! Och telis såklart!

Men måste fixa bindningarna på skidorna som jag hittade på återvinningen! Byta bindningar till en utlösningsdito! Utlösningsbidningar e viktiga att ha på fjället! I slalombacken finns det ofta sjukvårdare och bilväg å sånt, där kan man bryta benet! ;)

Den nya skidan från återvinningen är en Tua, som är litet bredare och mjukare framtill och några cm kortare än mina gamla. Det bör bli bra i vårsnön! :)

.

Hallå, inget bus i skidboden va?
Skidorna här e ett par Haute Route-skidor, som går att åka telis på! Onödigt tunga bara!

.

Å så här kan det se ut! Det här e nedanför Getryggen, å ofta så brister snön när man kommer så här långt ner i dalen! Därför står man litet spänt på båda skidorna och aningen på hälarna! Men man näbbar ändå! :)

/Bengan

Inlagt 2016-03-19 13:24 | Läst 1217 ggr. | Permalink

"Har du kollat om de har några bra skidkläder till Roffe på Chic dog.se :-) Hittade den affären mitt emot Nalen idag och kunde inte tro mina ögon. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Har du kollat om de har några bra skidkläder till Roffe på Chic dog.se :-) Hittade den affären mitt emot Nalen idag och kunde inte tro mina ögon.
Hälsningar Lena
Svar från Benganbus 2016-03-19 22:27
Har också sett den butiken! :) :)
Roffe får vara hemma den här gången,
men till midsommar så följer han med!
För att jaga lämmel! ;)
/B
kör så det ryker...Med vänlig hälsning ronny...
Svar från Benganbus 2016-03-19 22:34
Så körde jag när jag va ung!
På 223 långa skidor tror jag det va! :)
/B