The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3217 / Nu börjar skidsäsongen! Å inskjutbar Leicaoptik på Fuji X-E1! Å så Gnostiska irrläror!

Det kallas för att plocka russinen ur kakan, när man plockar fram skidorna i april och maj! De e nu som skidsäsongen börjar i de svenska fjällen! Gott om snö, ont om folk, ljust länge och solen värmer! Och nu är bindningarna monterade på skidorna jag hittade på Återvinningen! 
Pluggande igen de gamla hålen och borrade nya för Voilébindningen! Testade att utlösningsbindningarna funkade genom att vurpa några gånger på gräsmattan! :) Tar med ett par lätta skidor också, ett par Atomic Ulriken Utfor med bara Rottefellabindningar!

.

Vad gäller annat, tex foto och kameror, så va jag tvungen att pröva föregångaren till Summicronen, Summitaren, på Fuji X-E1! Summitar e inskjutbar! Inga problem, det lät inget konstigt eller tog emot på nå't sätt när jag tryckte in optiken i kameran! :)

Å det här med den Gnostiska tron, som jag nämnde i förra bloggen, det upplevde jag på ett dop för att tag sedan! Prästen, en kvinna, varnade för Gnostiska irrläror! Det måste nog betyda att man e litet orolig för Gnostisismen i Svenska Kyrkan! Så tolkar jag det i alla fall! :)

/Bengan

Ps. Å Selfie, de e gammalt! Så sluta med det! ;)

.

Inlagt 2016-03-28 19:30 | Läst 3259 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Förr var det lite intressant att ta självporträtt, särskilt om det blev en serie. Men då visste man inget om selfies.

Även i fotokretsar sprids ju irrläror ibland, beroende på vilken sida man står i olika frågor och sammanhang. Är det gnosticism då?

Och ha det så gott i fjällen. Helt rätt tid att fara dit nu. Gjorde ofta sådana utflykter n är jag bodde i Luleå, stundtals magiskt.

Hälsningar//GöranR