The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3971 / Idag va det mycket idrott på Tv! Å så Campagnolo! :)




Men jag börjar med ett populärt motiv i sociala media, vad vi åt idag! :) Det ser litet konstigt ut med tre glas, med det e en öl i det vänstra glaset! Det är en öl från Tjeckien, Bernard Amber! Tom min fru gillade den! (Hon gillar inte mina IPA) Vinet i mitten e vår favo för närvarande, LYNX! Zimfandel! California! Bra pris, 90 spänn c:a! Det högra glaset innehåller bara kranvatten, så tro inget annat!

.



Å så till dagens händelser, sporten! Satte upp en klocka på väggen i dag, för att hålla koll på puls och tiden! Och så va jag tvungen att planera dagen litet extra, då det va Vinterstudion på Tv! Så först ut med Roffe två gånger, sedan kollade jag i Tv-programmet, och det jag ville se kom senare, så jag hann med ett pass på Campagnolomotionscykeln innan! Men det jag ville se tog längre tid, så jag va tvungen att fixa till en liten Tv framför cykeln, då kunde jag både motionera och kolla! Men då Stina körde sina försök och final, då satt jag stilla på cykeln, men hade hög puls ändå! Se'n va det inte så mycket mera att se, de va väl bara en Norrman som höll litet klass! Så då blev det full rulle på cykeln ett tag till! Se'n ut med Roffe igen innan middagen!
Nu äntligen litet vila! Då kan man blogga! :)

/Bengan

Ps. Sista Tårtan före jul nu på onsdag!

Inlagt 2017-12-09 20:15 | Läst 1355 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vin dricker jag inte, öl dricker jag heller inte. Vatten dricker jag ibland. Men vad är det på fatet förutom tomater. Ser gott ut.
Sten
Svar från Benganbus 2017-12-10 10:18
Det är Tofu med sallad. Jag har kryddat och stekt Tofun. Det vita är Grekisk youghurt med vitlök, olivolja och litet salladskrydda. Lättmiddag! :)
/B