The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4041 / Hur mycket kamera behöver en amatörfotograf! Och en amatörproffs också för den delen! :)

Frågan har ställts förr! :)
Mycket av marknadsföringen vad gäller kameraor och utrustning lockar såklart med att du kommer att utvecklas som fotograf! Och den här porträttoptiken eller gatufotooptiken, välj vad du vill,  är den du absolut behöver! Och när alla plockat på sig sin nya och oumbärliga utrustning, så blir ändå bilderna desamma! Nåja kompisar och goda vänner säger såklart, "vilka fina porträtt du tar med den nya optiken!" För man e ju kompis, och tänker även på att få gillanden tillbaka för sin egen nya kamera! ;)

Så här fungerar marknaden, den skall göra oss osäkra och se'n ge oss pryltröst!
Eller med kameran som tröst som nå'n sagt!

Jag tror att det inte e nå'n nackdel att försöka se igenom det här då och då, för att komma vidare i det som verkar  vara litet ovidkommande idag, bildtänket! För det tar en massa tid att hålla koll på tekniken hela tiden!
Nu e det här frivilligt, teknikkoll eller bildkoll! För man kan såklart fota på olika sätt! :)

För visst e det kul med en  ny optik ibland, jag håller helt med, eller en ny kamera, de e som med nya gympadojer, vilket löpsteg jag får plötsligt! Jag kanske skall satsa på landslaget!:)

Å visst kan man njuta av nya prylar, eller få tröst ett tag, men jag tror och tycker att en medvetenhet om marknaden också e bra! Man kan tom skämta med sig själv om det! För jag tycker att många, speciellt amatörfotografiska konstnärer, ser på sig själva på litet för stort allvar!

För jag tror att humor, eller en humoristisk självinsikt, kan vara en del för att få loss den egna bildkreativiteten! :)

/Bengan

Inlagt 2018-04-17 11:44 | Läst 1460 ggr. | Permalink

"Instämmer!"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Instämmer!
Die Magie der Dinge
Det är lättare att prat om kameraprylar än bilder. Bilder är jobbigt!