The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4058 / Lång natts färd mot dag, och att låtsas att det snöar vad gäller miljön!

concrete


Den här vintern upplever jag som ovanligt lång, tung och grå! Men nu blir dagarna längre och längre, och då känns det bättre! Men vad gäller miljön, så ser jag ingen ljusning!

Det verkar som om de flesta väntar på att något skall hända!  Och det gör det såklart! Konsumtionen ökar, importen av varor ökar, flygresorna ökar! (Se'n om några rosenkindade odlar i sina balkonglådor och försöker åka kommunalt, det blir som ett Loppspott i Nilen) För vad gäller vår konsumtionen, så vill man, vad det verkar som i alla fall, inte ta in att det tar mängder av bränsle att få in varor till Sverige! Och att tala om vårt flygande, det vill vi inte alls! Så det så!

Å andra sidan, det här kan väl våra barn och barnbarn ta hand om!

Men det ljusnar i alla fall vad gäller dagarna, alltid nå't vad gäller ljus!

Å Tårtan senare i dag!

/Bengan

Inlagt 2018-02-14 11:21 | Läst 1205 ggr. | Permalink

"Jag hörde för ett tag sedan att om Sverige raderades från jordens yta så skulle den minskade påverkan på miljön inte vara mätbar efter ett par dagar... Men vi kan i alla fall försöka göra så gott vi kan. //Anders"


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag hörde för ett tag sedan att om Sverige raderades från jordens yta så skulle den minskade påverkan på miljön inte vara mätbar efter ett par dagar... Men vi kan i alla fall försöka göra så gott vi kan.
//Anders
Svar från Benganbus 2018-02-14 23:09
Vi kanske kan ansöka om frikort i det här! ;)
Men då misstänker jag att några andra länder blir avundsjuka på oss och kräver att vi låter bli att köpa prylar från Kina, å kött från Argentina, å grönsaker från ett antal länder, för dom påstår att vi smutsar ner mest på det sättet! I andra hand liksom! Avundsjuka kan skapa mycket problem! :)
/B