The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4651 / Where you want to play unplugged!

"In every musicians life there comes a time and place where you want to go back to basics, where you want to play unplugged....."  Jag har skrivit om det här förr i en blogg! :)

Å det här kan såklart även gälla inom fotografering, att den som har hållit på ett tag och fotat, först analogt under ett antal år, och numera digitalt, kanske prövar att fota "unplugged" = analogt igen för en tag! Eller varvar det hela!

Konstigare än så behöver det inte vara! :)

Ha nu en fortsatt fin sommar!

/Bengan

Inlagt 2019-06-22 17:13 | Läst 3843 ggr. | Permalink

"Hej, Inplugged får väl tolkas som om man inte behöver någon el för att ta bilderna. Då är jag med i den gamla rörelsen. Klapp Bob"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej,
Inplugged får väl tolkas som om man inte behöver någon el för att ta bilderna. Då är jag med i den gamla rörelsen.
Klapp
Bob
Javisst, det är nyttigt att fotografera med kameror utan el. Det gör jag själv med olika analoga kameror. När det gäller musiken, så spelar en hel symfoniorkester alltid "unplugged" (utom utomhus på en sommarscen).
Keep up the good work!
Hej Bengan,
Hoppas midsommarhelgen har varit bra!

Det är nog så att de flesta av oss behöver variation då och då ;) När en växlar kamera, motiv, teknik eller annat kommer ju det där nya, fräscha igen. Nästan lite som att finta sig själv till en ny prylförälske. Det blir liksom positivt självbedrägeri för att få tändning på foto-suget igen.

Ha en fin kväll :)
/Lisa

PS. Trevligt med Tri-X!
Svar från Benganbus 2019-06-26 09:11
Tack för stöd Lisa! 🙂