The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4950 / The Never Ending Story! Å så Corona och världsekonomin!

Att slänga gamla prylar i olika former, det betyder ofta att man ändå spar vissa saker "som e bra att ha ifall!" Just nu e det tidningar inblandade i rensningsplanen, å inte bara fototidningar! Och jag hittar såklart intressanta saker, typ artiklar, bilder och reportage! Men vissa artiklar river jag ut, så sparandet blir ändå i ett mindre format! Men det här tar ju tid, jag måste ju kolla/läsa igenom, ofta ganska noga, så jag inte slänger något intressant och viktigt!
Så efter ett tag så hör jag någon säga, "vad håller du på med, det e så tyst därinne!" ;) :)

I dag Tårtan!

/Bengan

Ps. Å det här har jag väntat på! Å det e inget konstigt, konstig är att ingen vågat säga det tidigare! Corona och världsekonomin!

Inlagt 2020-02-26 09:04 | Läst 1026 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bengt.
Morsom tekst og jeg synes jeg kan genkende situationen her hos mig :-)
Mvh. Erik.
Känner igen det där. Man måste rensa men så finns det något som man ändå vill ha kvar. Sist jag gjorde det för något år sedan undrade min hustru om inte jag var den enda 68? åring som klipper bilder ur i tidningar.
Sten