The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5092 / Trygghet utan förändring, den svenska modellen!

Efter att bla. ha följt Coronarapporterna på Svt under en tid, men även läst och upplevt en del annat i Sverige tidigare, så är vi tyvärr ganska förändringobenägna! Kommer kritik eller förbättringssynpunkter så sluter vi oss gärna inom gruppen till ett försvar! Det va intressant att se det här i realtid på Tv, även om man där försöker dölja det när man står i direktsändning! Men det e så här gruppdynamik fungerar, man försöker vara försiktig inom gruppen, eller laget, vad för fel det än kan vara, annars kan man bli straffad i gruppen! Speciellt om det skulle krävas ett omtänk med en förändring framöver! Och ingen tar skit liksom, det e nog en väldigt bra sammanfattning av det här gruppbeteendet! ;)

Det här finns såklart i hela samhället ända ned på smågrupper där vi själva är, som tex i föreningar eller i olika intressegrupper! För det kan kosta att ha egna synpunkter inom gruppen som sagt! Å då kanske man inte får va med längre! ;)

Men man kanske kan formulera det så här, det kostar ofta att förändra och att då kanske själv utvecklas!
Men man kan även välja den lätta vägen, och blir kvar i lugnet och få många gillanden! ;)
Allt är ett val liksom!

/Bengan

Inlagt 2020-07-06 10:09 | Läst 572 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra text med stark bild, på dom bara!
Svar från Benganbus 2020-07-06 19:13
Tack Ragnar! :)
/B
Alldeles sant. Det kostar att gå emot, att köra sitt eget och stå för vad man själv tror på och inte gruppen, men att inte göra det kostar också.
//GöranR