The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5095 / En annorlunda skärpa!

Det nytillverkas objektiv med en annorlunda skärpa, eller hur man skall beskriva det hela! Ta tex det nya Jupiter 3 från Lomography! Det finns även andra objektiv där man nytillverkat gamla konstruktioner! Och så finns det gamla klassiska objektiv som sätts i en modern fattning för att kunna användas på digitalkameror eller på filmkameror!

.Och i vissa fall så är det mycket dyra och udda objektiv som man vill ha på sin Leica! Som den här!
Varför då undrar nog någon? Jag säg det, kan väl det enkla svaret vara! Men, det kanske finns något bortom bergen, eller något som i vissa fall tar över den kliniska skärpan och då blir intressant! Kanske kan det kallas för en poetisk skärpa! :)

/Bengan

Inlagt 2020-07-08 09:14 | Läst 842 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
"Hej, Foto i sin enkla skönhet. Det blir bilder med dessa kameror och det är upp till var och en om det skall vara något innehåll i bilderna. Om det finns de som har kulor för att köpa dessa tekniska gamla under så är det ok med mig. Även om de bara ställer dem i bankfacket. Det killar i fingrarna att använda använda en gammal glugg, och det finns billigare alternativ. Klapp Bob"


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Foto i sin enkla skönhet. Det blir bilder med dessa kameror och det är upp till var och en om det skall vara något innehåll i bilderna.
Om det finns de som har kulor för att köpa dessa tekniska gamla under så är det ok med mig. Även om de bara ställer dem i bankfacket.
Det killar i fingrarna att använda använda en gammal glugg, och det finns billigare alternativ.
Klapp
Bob