The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 5829 // Fotofika på Viksängen!

Och under det här fotofikat så snackas det såklart kameror, och även riktiga Leicakameror! ;) Det är spännande att höra om fotografer som stannat kvar i det analoga med sin M Leica! Och laddar sina rullar själv! Jag fick även en repetion om hur man finjusterar ett objektiv på en M Leica! Och så blev det litet fotande med olika objektiv!

.

Micke fotade med mitt Canon 1,2/50 mm och jag fick klämma på två av hans linser ett tag!

.

För övrig så hittade Bengt-Åke en Contaflex för en hundring och så fanns det andra kameror att pröva! Det stod en Nikon i ett skåp också!

.

Fikat va som vanligt bra och billigt! Och sällskapet va mycket trevligt och kompetent! Även det som vanligt! Vad mer kan man begära!

Med önskan om en fin Midsommar!

/Bengan

Ps. Jag åkte pendeltåg mellan Södertälje och Gnesta, när tåget passerade E4:an så såg jag att trafiken stod helt stilla söderut! Ingen bra start på Midsommaren!

Inlagt 2022-06-23 18:56 | Läst 648 ggr. | Permalink

"Nej, idag kände jag inte för att försöka köra till S-tälje.... Hur kommer ni att göra i sommar: uppehåll eller som vanligt? Annars blir det ju Gnestaplanet så småningom...."


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Nej, idag kände jag inte för att försöka köra till S-tälje.... Hur kommer ni att göra i sommar: uppehåll eller som vanligt?

Annars blir det ju Gnestaplanet så småningom....
Svar från Benganbus 2022-06-23 20:17
Bra beslut, trafiken stod helt stilla vid några tillfällen på E4! Vi träffas torsdagar, kanske med ett avbrott mitt i sommaren!
/B