The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 905 / What were the problems? :)

 

 

Nalen (Kyssen 2)

Året va 1964 , å vi va unga! :) 

 

http://www.flickr.com/photos/54001661@N05/sets/72157625073128289/

 

 

 

Fredag em....

Ok, nå'ra små krångligheter fanns det såklart även på den tiden...  ;)

 

God natt!

/Bengan

 

Inlagt 2010-10-23 22:58 | Läst 8580 ggr. | Permalink

"Wow, det var länge sedan det såg ut så på Systembolaget. Bilden med paret ser ut som en bild tagen ur en gammal klassisk svartvit film. Jag tror att för den yngre generationen så fascinerar sådana bilder för att det är något de själva inte ser så mycket av. Medan den äldre generationen ser det som ett härligt minne från deras tidigare liv. Lite likt internationella fototävlingar, där bidragen är ofta från främmande länder och utvecklingsländer. Där bilder kan se mycket annorlunda ut jämfört med vad man är van vid. Även lite likt min fascination för "retrokameror" som jag själv inte är uppväxt med. :-) Ha en görgo söndag, Bengt!"


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ja, men de var nog färre förr...
Hej Bengan,
Bilderna gjorde sig riktigt bra även på flickr.com.
Ha en trevlig söndag.
H/ Ronny Persson Helsingborg
Wow, det var länge sedan det såg ut så på Systembolaget. Bilden med paret ser ut som en bild tagen ur en gammal klassisk svartvit film.

Jag tror att för den yngre generationen så fascinerar sådana bilder för att det är något de själva inte ser så mycket av. Medan den äldre generationen ser det som ett härligt minne från deras tidigare liv.

Lite likt internationella fototävlingar, där bidragen är ofta från främmande länder och utvecklingsländer. Där bilder kan se mycket annorlunda ut jämfört med vad man är van vid.

Även lite likt min fascination för "retrokameror" som jag själv inte är uppväxt med. :-)

Ha en görgo söndag, Bengt!
Herrejessus! 1964! Då var jag 20 år och hade nyligen kommit hem efter omgång nummer två till sjöss. På hösten skrev jag in mig vid ett annat stort äventyr, nämligen Arméns Fallskärmsjägarskola. Ändå, det finns rejält med smolk i bägaren när jag ser tillbaka - jag hade inte börjat fotografera ännu. Jag har inte en bild från dessa tider. Tragiskt! Tag lärdom ungdomar. Använd kameran, som nu har blivit så lätthanterlig. Favorisera bilder från den egna miljön. Det är sådana som blir ovärderliga när lång tid har förflutit.