The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3937 / Som sagt, i brist på bättre motiv! ;)



"Svensken och hans kamera är fortfarande fascinerad av naturen och i brist på bättre motiv fortsätter han att fotografera trädstammar, älgar och gråsparvar som om ingenting hade hänt på hundra år."  ( De va ett dj-a tjatande om det här då, som om det vore en nyhet)

Men, jag gillar naturen, och är ute i naturen nästan varje dag! Ofta med Roffe! Och fjällvandring e bland det bästa jag vet, och visst har jag tagit mängder av fjällvyer, och även fotat en del fåglar nere på Näset! Med vidvinkel! :) Men har nu på de senaste åren börjat fundera på vad jag skall ha alla mina fjällvybilder till? Så jag har börjat kasta det mesta! Men jag har kvar bilder där det e människor med på bilderna!

Och bilden här ovan, det e väl ett typexempel på brist på bättre motiv!  Å det e väl det här som är dagens fotografi, tillgången på en nästan oändligt filmrulle och inte så mycket mera! ;)  Inga grindvakter någonstans, och jättemängder bilder rakt ut ur kameran!  ;) :)

Men nu e det dags för en naturupplevelse med Roffe!
Morsning!
/Bengan

Inlagt 2017-11-12 15:11 | Läst 1921 ggr. | Permalink

"Ett kanske lite annorlunda naturmotiv. Men ingen riktig Rosenlundare... Du hade väl med dig kameran när du gick ut med Roffe? //GöranR"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag tycker nog inte per automatik att alla människor e så kul att titta på.....LO
Ett kanske lite annorlunda naturmotiv. Men ingen riktig Rosenlundare...

Du hade väl med dig kameran när du gick ut med Roffe?

//GöranR
Svar från Benganbus 2017-11-12 21:38
Alltid kameran med, annars kommer det ett motiv! :)
/B