The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4589 / Dagen efter liksom! Å några äldre bilder som utfyllnad i väntan på Godot!

Men den viktigaste bilden först! :)

Å i går va det ju LP Auktionen! Mycket trevligt som vanligt! Det va flera från fotosidan som va där! Det blir litet mera som IRL när man ses så här! ;)

I en paus på auktionen så gick Ronny å jag ner till Kungsan för å kolla litet vad gäller blomningen, men den va nästan över, men tog i alla fall några bilder! Svartvita! :) Men rullen e inte slut än! :)

.

Så under tiden jag väntar, några äldre "porträtt!"
.

.

.

.

Så e leget!

/Bengan

Ps. Här i blomfotokameran jag hade i Kungsan! Tri-X! :)

Inlagt 2019-04-28 10:29 | Läst 3436 ggr. | Permalink

"Hej! Jag har med spänning väntat på kommentarer till den första bilden. Jag hade haft min Super-Angulon i nära 15 år innan jag vågade mig på den där skruven och glatt såg att jag nu hade både ett skruv- och M-objektiv. Men en varning, innan du använder objektivet med M-fattning igen, skruva fast adaptern. Annars är risken stor att du inte kan ta objektivet av kameran, eller rättare sagt du får objektivet i handen men adaptern sitter kvar på kameran. Och nu krävs det verktyg, men en polygrip i närheten av en M-Leica är inte så kul. Om du nu inte klarar att skruva fast adaptern använd en vanlig bajonettmellanring istället, då kan du använda ett M-baklock för att få loss den. /Jan-Olof"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Sista bilden - Stina Berge - är en av mina absoluta favoritlåtakrivare och sångerskor! Känner du henne?
Med vänlig hälsning/per-erik
Svar från Benganbus 2019-04-28 16:29
Stina bor ju i Gnesta, och är även konstnär, och vi har bla.ställt ut tillsammans på Konstrundan! :)
/B
Hej,
Det var kul att ses på Lp auktionen.
Första bilden är mest intressant för mig. Undrar hur fortsättningen är. Du får gärna visa den eller skicka mig en instruktion på mail.
Klapp
Bob
Svar från Benganbus 2019-04-28 16:31
Trevligt att se's igen Bob! Vi höres vidare via mail!
/B
Kul med auktionen på LP Foto. Jag fick sålt alla min pappas saker utom en beredskapsväska. I höst kommer de sälja hans Hasselbladsprylar och lite mer Leica. Extra kul att Bob köpte en av pappas 21:or.